PowerBoost Camp – Club La Santa


Ta med team Powerhouse til Club La Santa og få et boost af energi, glæde og træningsmotivation.

Har du nogensinde prøvet en aktiv ferie? Hvis ikke, så kan vi kun anbefale dig at prøve det?

Kombinationen af sport og afslapning under solens stråler, sammen med lækker mad og måske et glas vin om aftenen, fylder dine batterier op på en helt speciel måde, som ikke kan beskrives, men som skal prøves. Du kan deltage alene, eller tage hele familien med og alle kan deltage uanset niveau.

PowerBoost Campen vil team Powerhouse inspirere dig, motivere dig, få dig til at svede, slappe af, udfordre dig til at prøve en masse forskellige sportsgrene og træningskoncepter og vigtigst af alt, få dig til at grine.

PowerBoost Camp er 7 dages aktiv ferie i solen på Club La Santa på Lanzarote. Vi har sammensat et inspirerende program med masser varierede aktiviteter og træning hver dag. 4 erfarne og kompetente instruktører vil undervise dig i alt fra TRX suspension træning, Reformer/Pilates, Dans, Barrefusion, Soma Move mobilitetstræning, Bodyflow, Ariel/Yoga, Burn&Build, Mindfulness og derudover vil der være Cykelture på Mountainbike, Kajak, Stand up Paddleboard/SUP, Paddleboard Tennis, Løb og Aquatræning samt inspirerende foredrag.

Du får yderligere fri adgang til Club La Santas mere end 40 træningsfaciliteter, men kan også vælge at slappe af i solen ved poolen.

Der er mulighed for at bo i Club La Santas arkitekttegnede luksus-suiter med havudsigt og terrasse, men du kan selvfølgelig frit vælge den lejlighedskategori du ønsker.

Hvis du rejser alene, men ønsker at bo sammen med en anden, kan dette arrangeres.

Inkluderet i prisen er fly, lejlighed, deltagergebyr samt Goodiebag værdi ca. kr. 1.000,- med T-shirt, taske og forskellige andre spændende produkter.

Vi glæder os til at se jer på Club La Santa til efteråret.

Du kan vælge at bo i enten Club La Santa Comfort 1, Comfort 2, 2, Suite 1 med havudsigt, Suite 2, Suit eller i vores Comfort 1 lejligheder.

Du kan bestille din rejse ved at ringe til Club La Santa på 76 50 04 00 eller ved at sende en mail til michael@clublasanta.dk

Book her

Husk navn, telefonnummer, adresse og e-mail på alle deltagerne, hvis du skal booke flere personer i samme bestilling.

Rejser du alene men ønsker at bo sammen med anden, kan Club La Santa arrangere dette for dig. Du betaler da prisen ved 2 personer i en Comfort 1 lejlighed.

Lejligheder:

Comfort 1:

 1. 3 voksne: kr. 8.695,-
 2. 2 voksne: kr. 9.995,-
 3. 1 voksne: kr. 13.995,-

 

Comfort 2 2:

 1. 6 voksne: kr. 8.395,-
 2. 5 voksne: kr. 8.895,-
 3. 4 voksne: kr. 9.595,-
 4. 3 voksne: kr. 10.795,-
 5. 2 voksne: kr. 13.195,-

 

Suite 1 Seaview:

 

 1. 3 voksne: kr. 10.495,-
 2. 2 voksne: kr. 12.695,
 3. v. 1 voksne: kr. 19.395,-
TidFredagLørdagSøndagMandagTirsdagOnsdagTorsdag
07.30-08.00LøbAquaMindfullnessLøbAquaMindfullness
09.00-10.00PowerBoostReformerBurn&BuildMountainbiketur (09.00 - 12.00)PowerBoostMini Tri (09.00-11.00)
10.00-11.00TRXSomaMoveBarreFusionReformer
11.00-12.00BodyflowDance & Let GoEffekt PilatesHappy DanceBodyflow
13.00-14.00Aeriel Yoga
16.00-17.00Velkomst ( 16.30 )ReformerTRXPaddle Tennis TurneringAfslutning
17.00-18.00BoostCampYogaSomaMove
18.00-19.00Social Juicebar
18.30-20.00Foredrag Sally WalkerForedrag Jan Svensson
19.00Fælles Middag Fælles Middag
21.00-22.00MindfullnessStræk & Meditation

Teachers

Tor Andersen

Tor Andersen har i over 20 år bevæget sig rundt inden for fitness branchens mange grene.

Tor har taget et utal af uddannelser indenfor holdtræning og fitness og har stor erfaring med undervisning og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer, samt uddannelse af nye instruktrører. Tor er medejer af Powerhouse Cph, hvor Reformer, TRX, Pilates og SOMA Move er basen. Endvidere er Tor Nordic Master Trainer for Les Mills træningskoncepterne – BODYPUMP, BODYSTEP, CXWORKS, BODYFLOW.

Tor lægger stor vægt på sikker og funktionel træning og er kendt for sit rolige og behagelige væsen og får derved enhver deltager til at føle sig tryg under træningen.

Jan Svensson

Jan er ligeledes medejer af Powerhouse Cph og har i over 20 år været inden for fitness branchen og underviser også mange forskellige typer træning. Herunder de fleste typer af dans, Pilates, Barrefusion, SOMA Move, funktionel muskeltræning og konditionstræning. Jan har igennem årene været tilknyttet flere forskellige fitnesskæder og danseskoler, som f.eks. SATS, Sportsclub, FitnessDk, Swingtime Danseskolerne og Stepz Dansestudie. Jan har endvidere lavet utallige kurser for skoler, idrætslærer, DGI og undervist Conventions, Polterabends, samt bl.a. optrådt til diverse shows m.m.

Jan er kendt for sit nærvær, energi og sit gode humør og kan som regel få alle til at smide hæmningerne og ikke mindst kontrollen.

Arlette Bentzen

Er kendt for sin smittende entusiasme, gode humør og pædagogiske undervisning. Arlette har danset siden hun var 2 år og siden 1986 undervist og arbejdet i fitnessbranchen og på danseskoler og har afholdt kurser, workshops og udviklet træningsprogrammer og i en lang årrække uddannet nye instruktører i SATS og så underviser Arlette bl.a. i reformer i Powerhouse.

Arlette arbejder til dagligt i konsulentvirksomheden “Arbejdsglæde.nu”, hvor hun spreder arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder i form af foredrag og workshops mm.

Rikke Holm-Nielsen

Rikke brænder for at motivere mennesker og hjælpe dem med at indfri deres drømme. Som både holdinstruktør og personlig træner coacher hun i alt fra styrketræning, løb, yoga, reformer, trx, efterfødsel og Les Mills hold. Mange års erfaring gør Rikke til en professionel og sikker underviser med blik for hver enkelt deltager.

Rikke er også uddannet mindfulness instruktør og life coach.