Power&Mind Retreat – Dallund Slot


Trænger du til at komme helt ned i gear og til at genoprette din mentale og fysiske balance?

Så træk stikket og skab energi og overblik, efter en fordybende og opløftende weekend i smukke og historiske omgivelser på vores Power&Mind Retreat på det smukke Dallund Slot, midt i den skønne nordfynske natur.

Vi har sammensat et varieret program, så du både kommer til at mærke din krop fysisk ved forskellige træningsformer, men også får rig mulighed for at trække vejret og få ro på krop og sind. Vores mål er at at give dig mulighed for at prioritere dig og kun dig, samt at inspirere dig til at fokusere på de basale ting i din hverdag, herunder kost, bevægelse, ro, søvn og positivitet.

Med udgangspunkt i vores filosofi til at få “En Krop i Balance” fokuserer vi på din kerne, styrke, kondition, bevægelighed og fordybelse – og giver dig introduktion til flere forskellige træningsformer, mindfulness samt meditation.

Der undervises i Bodyflow/Yoga, Soma/Mobilitet, Pilates, Funktionel træning og meditation. I alle træningsformerne vil der være stort fokus på styrke, smidighed, og balance og alle kan deltage, uanset niveau. Øvelserne understøtter hele tiden en funktionel og smuk holdning. I Soma og Bodyflow handler det om at få livsenergien til at flyde i kroppen. Vi strækker muskler, led og bindevæv godt igennem, så kroppen bliver afspændt og åben, så du kan fordybe dig i de skønneste visualiseringer og meditationer.

Kosten er vegetarisk/vegansk og anti-inflammatorisk, så du får stabiliseret dit blodsukker og boostet dit immunforsvar.

“QUIET THE MIND AND YOUR SOUL WILL SPEEK”

Dallund Slot ligger smukt ned til Dallund sø og hovedbygningen kan føres tilbage til 1540. Slottet har tilhørt skiftende adelige familier igennem tiderne og ejes i dag af en privat person som med respekt for slottets historie og bevaringsværdighed efter renovering åbnede slottet for gæster i 2017.

Begrænset antal pladser: 21 Deltagere

Pris: incl. ophold, forplejning (enkeltværelse) og undervisning kr. 4.999,- (excl. transport)

Indkvartering: Dallund Slot, Dallundvej 63, 5471 Søndersø.

Medbring: Behageligt tøj til træning inde og ude, samt badetøj og sko der kan tåle en gåtur i skoven og hjemmesko eller tykke strømper til de hyggelige aftener på slottet. Og gerne en lille hyggelig bog til at skrive alle dine nye idéer og tanker og eventuelle mål i.

For at du får de bedste forudsætninger for at oplade dine batterier, er retreatet fri for elektroniske hjælpemidler som telefon og computer, som afleveres ved ankomst og udleveres igen ved afrejse.

Betalings- og afbestillingsbetingelser:

Hele beløbet betales ved tilmelding til Powerhouse Cph. Ved afmeldelse senest 3 mdr. før afholdelse af retreatet, kan du få beløbet refunderet minus et administrationsgebyr på kr. 500,-. Ved senere afmelding refunderes beløbet ikke.

Ønsker du mere information om retreatet eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – jan@powerhousecph.dk eller køb retreatet i vores webshop på www.powerhousecph.dk

TidFredag LørdagSøndag
07.15-07.30Hydrer din kropHydrer din krop
07.30-08.30Bodyflow & MeditationSomaMove
08.45-10.00MorgenmadMorgenmad
10.15-11.15Meditativ GåturPowerpilates med Sødyb og Sauna
12.00-13.00FrokostFrokost
13.00-14.00Meditativ Gåtur
13.00-15.00Foredrag - Balance i Krop & Sind
15.00-16.00Tid til roHjemrejse
16.00-17.00Ankomst & IndkvarteringPowerOutdoor Workout
17.00-18.00Gåtur omkring søenTid til ro
18.00-20.00VelkomstmiddagMiddag
20.00-21.00Te & din tidTe & din tid
21.00-22.00Stræk & AfspændingSødyp & Sauna

Teachers

Tor Andersen

Tor Andersen har i over 20 år bevæget sig rundt inden for fitness branchens mange grene.

Tor har taget et utal af uddannelser indenfor holdtræning og fitness og har stor erfaring med undervisning og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer, samt uddannelse af nye instruktrører. Tor er medejer af Powerhouse Cph, hvor Reformer, TRX, Pilates og SOMA Move er basen. Endvidere er Tor Nordic Master Trainer for Les Mills træningskoncepterne – BODYPUMP, BODYSTEP, CXWORKS, BODYFLOW.

Tor lægger stor vægt på sikker og funktionel træning og er kendt for sit rolige og behagelige væsen og får derved enhver deltager til at føle sig tryg under træningen.

Jan Svensson

Jan er ligeledes medejer af Powerhouse Cph og har i over 20 år været inden for fitness branchen og underviser også mange forskellige typer træning. Herunder de fleste typer af dans, Pilates, Barrefusion, SOMA Move, funktionel muskeltræning og konditionstræning. Jan har igennem årene været tilknyttet flere forskellige fitnesskæder og danseskoler, som f.eks. SATS, Sportsclub, FitnessDk, Swingtime Danseskolerne og Stepz Dansestudie. Jan har endvidere lavet utallige kurser for skoler, idrætslærer, DGI og undervist Conventions, Polterabends, samt bl.a. optrådt til diverse shows m.m.

Jan er kendt for sit nærvær, energi og sit gode humør og kan som regel få alle til at smide hæmningerne og ikke mindst kontrollen.