ReCharge Retreat – Mallorca


I Powerhouse får vi energi af at være sammen med mennesker… samt at inspirere, motivere og selvfølgelig holde vores egne og vores kunders kroppe i form ved bevægelse samt vores hoveder klare og friske, ved at være nysgerrige og lære nye ting.

Vi ved, hvor svært det kan være at skabe balance i hverdagen, når kalenderen fyldes op, telefonen ringer, mails´ne vælter ind og job, familie og venner i perioder tager fokus fra én selv. Derfor mener vi, at vi alle har brug for små pauser i hverdagen, som kan minde os om de simple og essentielle ting der er med til at skabe bedre fokus og mere balance i vores liv.

Powerhouse ReCharge Retreat er en invitation til 5 dage med ro, træning, skøn vegetarisk/vegansk kost og positivitet. Vi ønsker at inspirere dig, fylde din krop op med energi, skabe motivation, skubbe dine grænser og nulstille dit hoved.

Cal Reiet er et unikt og smukt Country hideaway. Et boutique, hotel som er gemt væk i en smuk stille parklignende have, med en 20 meter lang swimming pool. Hotellet er indrettet med luksuriøse værelser med enten twin eller dobbelt senge. Alle værelser er udstyret med fri WiFi, aromaterapi produkter, badekåber, hårtørrer, sikkerhedsbox, air-conditioning m.m. Dette autentiske og smukke hotel har et simpelt fitness rum, 160 kvm stor træningssal og et privat behandlingsrum med en masse dygtige terapeuter tilknyttet. Ejendommen er indrettet med i alt 15 smukke indrettede værelser, med plads til mellem 1 og 3 personer. Der er skønne indendørs og udendørs opholdsområder, hvor der kan trænes og alle måltider indtages.

Hotellet ligger i udkanten af den autentiske by Santanyi og kun en kort køretur fra nogen af Mallorcas bedste strande.

Vil du se mere om stedet, så kan du besøge deres hjemmeside ww.calreiet.com

Contents

Vi ankommer på Cal Reiet ved middagstid. Her vil der være indtjekning, samt velkomst og frokost. Derefter har vi sammensat et program med et bredt og varierende udbud af træning, hvor du vil du have mulighed for at booste din krop og dit sind med yogainspireret træning, Pilates, funktionel muskeltræning, dans, dig. Hver dag er der lagt tid ind til ro, afslapning og fordybelse. Måske du har brug for at ligge i Solen og læse en bog, lyst til en tur på stranden eller at shoppe på det lokale marked i Santanyi. Derudover er der mulighed for at booke mange forskellige skønne massage og spa behandlinger med dygtige lokale terapeuter (NB! Afregnes direkte med hotellet).

Til vores retreat er hotellet eksklusivt for vores gæster og der er et begrænset antal pladser for mellem 15-30 personer, alt efter om der bookes enkelt ellerdobbelt værelse.

Maden er vegetarisk/vegansk og så vidt muligt lokalt dyrket og organisk. Det er ikke muligt at få spiritus på Cal Reiet, ligesom det heller ikke er tilladt at ryge på hotellet. Men ønsker du vin og bobler, så har de altid skønne økologiske vine på køl.

Det praktiske:

 • Alle er velkomne.
 • Der tages individuelle hensyn.
 • Minimumsalder: 16 år

Dette får du:

 • 4 overnatninger på luksus hotel.
 • Transport fra lufthavnen (ved større gruppe, der rejser med samme fly).
 • Vegetarisk/Vegansk gourmet måltider – morgenmad, frokost og aftensmad (buffet) incl. drikkevarer, vand, koldpressede juicer og smoothies som virker regulerende på dit blodsukker og er god for fordøjelsen samt kaffe, thé (ønsker du Vin/Cava/Champagne til måltiderne samt koldpressede juicer/smoothies mellem måltiderne – afregnes disse separat med hotellet).
 • 2-4 daglige træningslektioner (hold).
 • Vi har bestilt godt vejr. I April/Maj er gennemsnitstemperaturen ca. 20 grader og i September/Oktober/November ca. 25 grader.
 • Tid til ro og afslapning i smukke omgivelser.
 • Alle undervisere er til din rådighed under hele opholdet.
 • NB! Fly tur/retur fra DK til Palma er ikke indberegnet i prisen.

Grundet det begrænsede antal pladser og da hotellet skal afregnes på forhånd,  skal restbeløbet betales senest 1. Januar til turen i April / Maj  og senest d.  1. April til turen i September / Oktober / November. Efter fuld betaling er det ikke muligt at annullere opholdet.

TidOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
07:45-08:00Hydration DrinkEnergizing DrinkRevitalizing DrinkRejuvinating Drink
08:00-09:00Power Athletic WorkoutBODYFLOWPower CircuitMorgenYoga
09:00-11:00Morgenmad/foredragMorgenmadMorgenmadMorgenmad
11:00-12:00Ankomst Cal ReietPower Pilates & åndedrætDans dig GladMarked SantanyiUdtjek af værelse
13:00-14:00Velkomst & FrokostFrokostFrokostFrokostFrokost
14:00-15:00RelaxRelaxRelaxRelaxAfgang Cal Reiet
15:00-16:00RelaxRelaxRelaxRelax
16:00-17:00Power Boost WorkoutRelaxRelaxRelax
17:00-18:00Power StretchSOMA MovePower SprintBarre på Balkonen
18:00-19:00 
19:00-21:00MiddagMiddagMiddagAfskedsmiddag
21:00-22:00UrtetePower MindPower Mind

Teachers

Tor Andersen

Tor Andersen har i over 20 år bevæget sig rundt inden for fitness branchens mange grene.

Tor har taget et utal af uddannelser indenfor holdtræning og fitness og har stor erfaring med undervisning og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer, samt uddannelse af nye instruktrører. Tor er medejer af Powerhouse Cph, hvor Reformer, TRX, Pilates og SOMA Move er basen. Endvidere er Tor Nordic Master Trainer for Les Mills træningskoncepterne – BODYPUMP, BODYSTEP, CXWORKS, BODYFLOW.

Tor lægger stor vægt på sikker og funktionel træning og er kendt for sit rolige og behagelige væsen og får derved enhver deltager til at føle sig tryg under træningen.

Jan Svensson

Jan er ligeledes medejer af Powerhouse Cph og har i over 20 år været inden for fitness branchen og underviser også mange forskellige typer træning. Herunder de fleste typer af dans, Pilates, Barrefusion, SOMA Move, funktionel muskeltræning og konditionstræning. Jan har igennem årene været tilknyttet flere forskellige fitnesskæder og danseskoler, som f.eks. SATS, Sportsclub, FitnessDk, Swingtime Danseskolerne og Stepz Dansestudie. Jan har endvidere lavet utallige kurser for skoler, idrætslærer, DGI og undervist Conventions, Polterabends, samt bl.a. optrådt til diverse shows m.m.

Jan er kendt for sit nærvær, energi og sit gode humør og kan som regel få alle til at smide hæmningerne og ikke mindst kontrollen.